Theater

Theatershow ‘Geen Stem’

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van België. Met een rijksregisternummer en al. Helaas komen de Belgische verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s De Ideale Wereld en Jan Jaap op Zondag alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond. Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen in mei een heuse verkiezingsconference naar de Belgische theaters onder de titel: GEEN STEM.

Zoals u van hem gewend bent neemt hij GEEN blad voor de mond, heeft hij GEEN genade, maar hij belooft ook plechtig dat het GEEN al te serieuze avond zal worden. En daarbij heeft hij GEEN stem, dus het zal ook verder GEEN consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen. Kortom GEEN reden om niet op te komen voor deze verkiezingsconference in uw theater. Tickets via https://www.livecomedy.be/jan-jaap/

 

LUMENPHOTO.NL – 2022 – NEDERLAND – Jan Jaap van der Wal is een Nederlands comedian. Foto: Frank Ruiter/Lumen, volledige naamsvermelding is verplicht.